Swimathon București 2021 concentrat

Înotătorii-fundraiseri se pot înscrie până pe 21 mai să susțină unul sau mai multe proiecte dintre cele 26 participante la Swimathon București 2021.

La ediția de anul acesta, poate “înota” oricine, oricât, oricând, de oriunde, pentru că înotul este simbolic.
 
Ca în fiecare an, înotătorii-fundraiseri vor apela la cercul lor de cunoștințe pentru a strânge cât mai mulți bani pentru proiectul susținut. Ei vor putea face parte dintr-o echipă cu minimum 2 și maximum 10 înotători, dar pot fi și înotători individuali.
 
Principala campanie de strângere de fonduri se desfășoară în perioada 26 mai – 27 iunie, iar weekend-ul Swimathon este 26-27 iunie.
 
Pentru că în continuare contextul este neclar, nu ne vom întâlni la bazin cu toții, așa cum ne-am obișnuit. În weekend-ul Swimathon 26-27 iunie, înotătorii-fundraiseri pot participa la întâlnirile provocate de organizațiile cu proiecte înscrise. Fiecare organizație are posibilitatea de a își organiza propriul eveniment.
 
Pe perioada campaniei și în weekend-ul Swimathon, înotătorii-fundraiseri pot participa la o serie de provocări, inclusiv o provocare sportivă, găzduită pe platforma Running Heroes. Acestea le sunt propuse în scopul atragerii susținerii cunoscuților și a strângerii fondurilor necesare.
 
Dacă un înotător-fundraiser consideră că își poate atinge obiectivul financiar prin alte mijloace de comunicare, participarea la aceste provocări este opțională. Strângerea fondurilor rămâne scopul comun, care animă în fiecare an sute de oameni.
 

Exemplu de provocare

Într-o săptămână înotătorii-fundraiseri vor fi provocați să creeze un playlist special Swimathon 2021 cu muzica lor preferată, care îi face să se simtă bine. Fiecare înotător-fundraiser își încurajează comunitatea să doneze pentru proiectul pe care îl susține și să împărtășească la rândul lor o piesă/playlist care îi face să se simtă bine.
Un mesaj în Social Media de genul:
“Anul acesta la Swimathon nu înot în bazin dar fac valuri de bine și strâng bani pentru …….
Aici am creat un playlist cu piesele care mă fac să mă simt bine. Dar cel mai bine mă simt atunci când îmi ajut semenii, iar la ajutorul acesta poți contribui și tu.
Fă și tu o donație și dă o dedicație.”
+Tag-uirea unor apropiați care ar putea dona.
+Link către formularul de donații.
 
La cât mai multe valuri de bine și la cât mai multe obiective financiare atinse!

Sari la bara de unelte