CONCEPT SWIMATHON
Swimathon București este una dintre cele mai longevive și vitale platforme de schimbare pozitivă a comunității. Platforma a devenit în timp un ecosistem al schimbării, prin care comunitatea interacţionează şi se implică în strângerea de fonduri pentru proiecte din București și Ilfov pe care le consideră relevante și transformatoare.

Swimathon, în trei pași:

  1. Organizaţiile și grupurile de iniţiativă înscriu proiectele pentru care au nevoie de finanțare.
  2. Companiile şi înotătorii-fundraiseri aleg proiectele pentru care strâng donații și se implică;
  3. Susţinătorii donează o sumă de bani pentru favoriţii lor.

În 2021, binele se pune iar în mișcare la Swimathon!

Swimathon este dincolo de o platformă de dezvoltare a comunității. El este încrederea noastră comună că împreună schimbăm lumea, acolo unde este mai mare nevoie de noi. An de an, Swimathon ne-a făcut oameni mai buni și ne-a implicat într-un fenomen colectiv mai important decât noi. 

Nici anul acesta nu ne vom mai întâlni cu toții la bazin. Pentru noi, înotul era un pretext de a face bine în comunitate. Bucuria, energia binelui și generozitatea sunt tot aici, parte din povestea Swimathon. În ape reale sau virtuale, binele făcut este tot bine. 

Continuăm cu a noua ediție, în format virtual, în care putem face bine înotând oriunde putem sau virtual, de oriunde suntem. Punem mai presus de competiție, colaborarea și efortul comun, direcționate către un scop colectiv. 

În 2021, Swimathon nu are limite de spațiu, timp și mai ales de generozitate. Mai avem de făcut mult bine împreună. Binele este un sport de echipă și noi toți facem parte din ea.

Din 2013, Fundația Comunitară București organizează anual Swimathon București.

FUNDAȚIA COMUNITARĂ BUCUREȘTI

https://fundatiacomunitarabucuresti.ro